Martine – Fysiotherapie – nek

Toen ik enkele maanden geleden met een van pijn vertrokken gezicht bij ons op de zaak binnenstapte had ik gemerkt dat zelfs autorijden vervelend begon te worden.

Een felle, uitstralende pijn vanuit mijn nek, naar mijn schouder, met pijnlijk tintelingen die uitstraalden naar mijn rechterhand. Ik was er , druk als ik ben, mee blijven lopen, met als resultaat dat ik mij schoorvoetend melde bij jouw praktijk. Ik had al goede verhalen over je behandelingen gehoord van mede BNI ZO leden, en nu moest ik er zelf aan geloven.

Het feit dat het mogelijk is om op zaterdagochtend bij je langs te komen vind ik als ondernemer heel prettig. Ik werd die dag ook, en wat is het dan fijn als je voor je werk een fysio behandeling kunt laten doen. Je intakegesprek was vlot en doelgericht, en de behandeling die er op volgde bleek al snel een schot in de roos. Na de eerste behandeling was de pijn al veel minder. Ik ben een paar keer bij je terug gekomen, en de plotselinge pijnscheuten zijn verdwenen.

Dat is heel erg prettig, als je druk bent, en lange dagen maakt. Ik voel me veel beter en word niet meer wakker van de pijn in mijn nek en in mijn arm.

Dankjewel Robin, voor je goede behandelingen. Je bent een vakman, en die kennis deel ik graag met andere in mijn omgeving.

Ik zal je fysiotherapie praktijk FYSIRO beslist aan anderen aanbevelen.