Martin – Fysiotherapie – Nek

Op 13 augustus werd ik van achteren aangereden op de A10. Verkeer stond stil. Er leek niets aan de hand, maar een paar weken later werd ik ’s middags enorm moe. Wat nog vervelender was: ik was continu duizelig. Alsof ik teveel gedronken had. En soms is dat wel fijn, maar dan ik kies er graag zelf voor.

Uiteindelijk na lang aandringen door diverse klanten van jou toch maar een bezoek gebracht. Foto’s waren al eerder genomen, herstel kon wel even duren. Jij trok na een uitgebreid onderzoek de conclusie: whiplash. Een lichte, komt wel weer goed, maar toch.

En wat ik heel fijn vond: je nam de tijd om uitvoerig uit te leggen wat een whiplash is en doet. ‘Sommige mensen hebben een uitgebreide uitleg nodig’ zei je. Inderdaad, zo iemand ben ik. Het laat zien hoe goed je in je vak bent, dat je dat ook onmiddellijk aanvoelt.

Met wat kleine oefeningen wist je mijn bovenste nekwervel weer op zijn plek te zetten, waardoor in ieder geval de duizeligheid over is. Over een paar weken gaan we weer verder.

Robin, ik ben ontzettend blij met hoe je dit hebt aangepakt en heb je inmiddels ook al aanbevolen bij kennissen en vrienden. Dat zal ik blijven doen.